e
Banner

Etiketler: aras kargo



Aras Kargo’ya hangi yabancı firma ortak oldu?


Yayın: 21-06-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi

Aras Kargo'nun yüzde 20 hissesini 100 milyon TL karşılığında satmak için Austria Post ile anlaşan İş Girişim böylece üç yıl içinde alım satımdan 6 kat para kazanmış olacak.




Aras Kargo’ya kayyum atandı


Yayın: 03-02-2017
Kategori: Özel Röportaj

Aras Kargo’nun mahkemeye yaptığı kayyum başvurusu sonucu şirkete ticari kayyum atandığı açıklandı.
zirve_banner




Aras Kargo e-ticarette başarısını kanıtladı


Yayın: 21-05-2020
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin en geniş dağıtım ağına sahip kargo şirketi konumunda yer alan Aras Kargo, standart hizmetlerinin yanı sıra, “Aras Tahsilatlı” ve “Aras Uçak” gibi özel çözümleriyle e-ticaret alanında başarılarını sürdürüyor. Müşterilerine en iyi e-ticaret deneyimini yaşatan marka olarak, son üç yıldır KOBİ’lerin en fazla tercih ettiği kargo şirketi olma başarısı gösterdiklerinin altını çizen Aras Kargo Operasyon Direktörü Çağatay Işık, e-ticaret sektörünün mevcut büyüme potansiyelinden yararlanabilmek için teknoloji tarafındaki altyapı yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini söylüyor. 




Aras Kargo yönetimde eşitlik sağladı



Aras Kargo, kadın-erkek dengesini gözeterek oluşturduğu yönetim ve çalışan kadrosu ile eşitliğin önemine bir kez daha dikkat çekiyor. Aras Kargo’nun sekiz kişiden oluşan yönetim ekibinin yarısını kadın yöneticiler oluşturuyor. Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme prensiplerini imzalayan ilk kargo şirketi olan Aras Kargo kadın çalışanlara yönelik uygulamalarıyla örnek teşkil ediyor.




Austrian Post Aras Kargo'daki payını yüzde 80’e yükseltti


Yayın: 26-08-2020
Kategori: Lojistik

Türkiye’de kargo sektörünün önemli markalarından biri olan Aras Kargo’nun, 2013 yılından bu yana yüzde 25 hissesine sahip olan Austrian Post ile hisse payının artırılması yönünde mutabakata varıldı. Austrian Post’un hissesini yüzde 80’e çıkartan satış, 25 Ağustos 2020 tarihinde resmi olarak tamamlandı. Buna göre; Baran Aras, Aras Kargo’da yüzde 20 hisseye sahip olmaya devam ederek Yönetim Kurulu’nda görev yapacak. 




Aras Kargo’dan 1 Milyar TL yatırım



Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo firması Aras Kargo, sektörde yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Aras Kargo’daki hisse oranını yüzde 80’e çıkartan Austrian Post’un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Georg Pölzl, Aras Kargo dağıtım altyapısına 1 milyar TL yatırım yapılacağının müjdesini verdi.  Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Aras, Türkiye’de kargo sektörünün büyüme ivmesi kazandığını ifade ederek, “Transfer merkezlerimize yaptığımız yatırımlar, sektörün büyüme potansiyeline inancımızın bir göstergesidir” dedi. Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ise ilk 9 ayda işlem hacminin yüzde 65’e yakın büyüdüğünü, yıl sonu itibari ile de gelirlerinin 2 milyar TL’nin üzerinde gerçekleşeceğini kaydetti.




“Altın Ödülü” Aras Kargo’nun oldu


Yayın: 26-10-2020
Kategori: Lojistik

Aras Kargo, sosyal medyada en başarılı performansların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de “kargo şirketleri” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu. Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarında uyguladığı başarılı uygulamalar sonucunda ödüle layık görülen Aras Kargo, bir kez daha sektörünün en iyisi seçildi. 




Aras Kargo’dan transfer merkezi yatırım atağı


Yayın: 13-01-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo firması Aras Kargo, pandemi sürecinden önce başlattığı teknolojik dönüşüm ve altyapı yatırımlarına hız verdi. IT altyapısı ve operasyonel düzenlemelere son 2 yılda toplamda 300 milyon TL’ye yakın yatırım yapan Aras Kargo; 2020’de Ankara Transfer Merkezi’nin teknolojik dönüşümünü tamamladı. Ankara ile birlikte toplam 8 transfer merkezini dönüştüren şirket, saatlik işleme kapasitesindeki 3 katlık artış ile sektörün en iyisi konumuna geldi.




Aras Kargo, e-ticaretin en iyi kargo şirketi seçildi



Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ve “E-Ticaretin En İyileri”nin belirlendiği ECHO Awards’da kargo kategorisinde birinciliğe ulaşarak yılın kazananı oldu. Aras Kargo, geçtiğimiz sene ECHO Awards’da müşterisine “En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan” kargo şirketi seçilmişti. 




Aras Kargo'nun mobil uygulaması yenilendi


Yayın: 29-01-2021
Kategori: Kargo

Teknoloji ve dijitalleşmenin öneminin daha da arttığı pandemi sürecinde Aras Kargo, yenilenen ve işlevsel bir ara yüze sahip mobil uygulaması ile kargo süreçlerinin takibinde müşterilerine kolaylık sağlıyor.